2012. március 2., péntek

JustBeenPaid regisztráció

Kövesd az alábbi lépéseket a JustBeenPaid regisztrációhoz és az online pénzkeresés elindításához.

Kattints az alábbi bannerre:


Ha esetleg más bannerre kattintottál, akkor a megjelenő oldalon kattints a "Click Here And Join FREE Now" feliratra az ingyenes regisztrációhoz.


A megjelenő oldalon add meg a kereszt- és vezetékneved és az email címed (a @gmail-es címeket ajánlják, mellesleg én is, nincs értelme mást használni :), majd kattints a "Sign Me Up NOW" gombra:


A megjelenő oldalon többek között azt olvashatod, hogy a megadott email címre kapsz egy ellenőrző emailt, amiben találsz egy linket, amire rá kell kattintanod:

Menj a postafiókodba az email megtekintéséhez. Ha nem találsz a Beérkező levelek mappában a help@justbeenpaid.com címről érkezett levelet, akkor lehet, hogy nem ment át a spamszűrőn:


Ha így történt, akkor nyisd meg a levelet és vedd le róla a Spam címkét:


A levél átkerül a Beérkező levelek mappába. Ahhoz, hogy többet ne is kerüljön a spamek közé, add hozzá a feladót a címtárhoz:


Kattints az emailben található linkre:


A megjelenő oldalon kattints a "Proceed with my Registration" gomba:


A következő oldalon a regisztráció utolsó lépése következik, adj meg egy jelszót a szövegmezőbe, pipáld be, hogy elolvastad a feltételeket, majd katt a "Submit your contact Information to Proceed" gombra (a megadott adataidat, a jelszót kivéve, emailben is megkapod):


A következő oldalon már tag vagy, jegyezd meg a "Member ID" azonosítódat és kattints a "MEMBER AREA" linkre:


Jelentkezz be a "Member ID"-val és a jelszavaddal és ne felejtsd el a piros mezőben látható ellenőrző kódot bepötyögni az alatta levő szövegmezőbe. Ha megvan, kattints a "Log In" gombra:


Itt látod a JBP kezdőfelületed, innen éred el többek között a JSS-triplert is:


Gratulálok, kezdhetsz pénzt termelni!

A következő bejegyzésben ebben is segítek!

Ha linkemen keresztül regisztráltál, egyébként is számíthatsz a segítségemre! Üdv a csapatban!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése