2012. február 26., vasárnap

WAZZUB - végre egy igazi közösségi gondolat

Mindig is egy bajom volt a közösségi portálokkal: hogy nem közösségiek, hogy rossz a magyar fordítás, nem közösségi hálók ezek, hanem max "szociális hálók". Az nem közösség, ahol nincs szava a tagoknak, ahol a hirdetésszervezés a lényeg, ahol nincsenek célok és értékek. Végre találkoztam egy sokkal emberibb gondolattal, egy idealista kezdeményezéssel. Ha egy közösségi portál $ milliárdokat keres, akkor részesüljön már belőle az is, akinek ezt leginkább köszönheti: a tag!
A WAZZUB a világ első bevételmegosztó online közössége, mely vírusszerűen terjed. Gyorsabban terjed, mint bármilyen más projekt. Átlagosan pár másodpercenként új taggal bővül és ez egyre gyorsabbá válik.
Teljesen ingyenes, nem kell semmit, letölteni, nem kell dolgozni.
Tény, hogy a Google, vagy a Facebook $ milliárdokat keres negyedévente, mivel az internetezők használják a szolgáltatásaikat. Itt az idő, hogy megértsük azt, hogy mi – mint felhasználók – eldönthetjük, ki keressen sok pénzt. A WAZZUB az első igazán globális közösség, ami fizet a felhasználóinak.
Ez könnyű: minél többen csatlakoznak, annál több pénzt keresnek a felhasználók!
Például: ha Te csatlakoztatsz 5 embert és ők is ugyanezt teszik 5 generáció mélységben, akkor Te nagyjából $4000-t fogsz keresni havonta passzívan egy életre!
Mi van, ha mindenki meghív 10 embert? Az összeg robbanásszerűen növekszik $111110-ig! Nincs határ!
Minél több embert hívsz, annál többet keresel! Időről időre!


A WAZZUB 2012 április 9.-én indul. Minél több ember csatlakozik a hálózathoz a Te saját meghívólinkeden keresztül, annál jobban nő a $FACTOR. 5 generáció mélységben minden új tag eggyel növeli a $FACTOR-odat. Az indítás után a WAZZUB kifizeti a profit 50%-át havonta az indulás előtt csatlakozott tagoknak.
Egyszerűen szétosztja a bevételt a $FACTOR szerint. Ha a $FACTOR-od 3905, akkor $3905-t fogsz keresni!
A WAZZUB ingyenes és az is marad! Neked soha nem kell fizetned!
Csatlakozz most, gyors és ingyenes regisztráció:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése