2012. május 26., szombat

Végre megtörtént a JSS-Tripler Restart

A bejelentés óta eltelt hosszú idő után végre megtörtént a Restart. Kevesebb JSS-Tripler pozíció lett a JSS-be konvertálva, mintha ez korábban történt volna. A Tripler pozícióinknak akár a felét is érinthette mindez, aminek eredményét a "Latest Restart" menüpontban lehet megtekinteni. A kapott JSS pozíciók száma is megtalálható itt, bár ebben hónapos csúszás is lehet.


Frederick azt mondja, ez a legalkalmasabb idő új pozíciók vásárlására. Tulajdonképpen már szólt jó előre, valamikor áprilisban, hogy az akkori dátum után vásárolt pozíciókra nem lesz hatással a Restrart.

Mi is a Restart lényege?


  • A JBP JSS-Tripler Restart Feature (RSF), a Tripler pozíciók szimpla konverziója JSS mátrix pozíciókba, mielőtt azok elérnék normális lejárati idejüket, a 75-81 napot.
  • A Tripler pozíciók 10-40%-át érinti a konverzió egy fiók esetében, de ez függ az egyenleg nagyságától és az addigi profittól is.
  • A Restart után a Feed mátrixokat hoz létre és/vagy feltölti a mátrixok üres helyeit. Mindez lényeges része annak, hogy a Tripler fenntartható legyen azáltal, hogy a költségek (Tripler pozíciók) olyan eszközökké (JSS mátrix pozíciók) konvertálódnak, melyek hozzád tartoznak.
  • Azokat az új tagokat nem érinti a Restart, akik 10-25 napja kezdtek el Tripler pozíciókat vásárolni.
  • A Restart nélkül a Tripler megbukna, mint a legtöbb magas hozamú program. Azért lett létrehozva, hogy biztosítsa a JBP hosszútávú működését, a tagok folyamatos pénzkeresését.

További részletek a JBP angol nyelvű gyakran ismételt kérdéseinél:
http://www.justbeenpaid.com/faqs/restart.php


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése