2012. május 21., hétfő

JSS Tripler - a végső bizonyíték


Létezik nagyobb bizonyíték az internetes pénzkeresésben annál, mint mikor az ember visszanyerte befektetett tőkéjét és már a hasznot számolgatja? Miért és mennyire hasznos a hatékony szponzorálás és miért nem igényel különösebb erőfeszítést? Miért nem érdemes csak a kölcsön 10$-ral indulni a JSS Triplerben?

Nagyszerű válaszokkal szolgálhatok a fenti kérdésekre, de lássuk először a bizonyítékot, ami a legfontosabb kérdésre válasz: mikor kapom vissza a befektetett tőkémet?

Egy napi 2%-ot hozó rendszer esetében ez természetesen egyénfüggő. A hozam felhasználástól és a szponzorálástól is függ, nem beszélve a JSS pozíciók gyorsításáról.

Sokan a 80/20-as arányt ajánlják a hozam visszaforgatás és a hozam kivét kapcsolatára.

240$-nyi pozícióval kezdtem, de költöttem még upgrade-re és a JSS-ben mátrixra, abban placement-re, ami az elején még nem is igazán fontos. A Tripler hozamokból 3 hét után kértem ki 50$-t, hogy kifizetést kipróbálhassam, ahogy azt az előző bejegyzésben írtam is. Ezután a hozamot mindig visszaforgattam és kicsivel több, mint 2 hónap után több részletben kikértem közel 300$-t.




A játék most kezd igazán izgalmas lenni, hiszen a lejárt pozíciók bekerülnek a JSS-be és az ott létrejövők feléből lesz JSS pozíció. Pozíciót, JSS mátrixot lehet venni 20$-ért is. Amikor betelik a mátrix 60$-t hoz vissza. Ez elég lassan megy a pozícióktól függően, de lehet gyorsítani placement-ek vásárlásával és azok upgrade-jével.

A szponzorlás nem feltétel

Miért fontos valakinek, hogy a szponzorálás nem feltétele a sikernek?
Tapasztalatom szerint nagyon is megéri szponzorálni. Kb. 62$-t kerestem a Justbeepaid-ben a 19 alsóvonali tag és az ő szponzoráltjaik pozícióvásárlásaiból  csak azzal, hogy írtam fél tucat blogbejegyzést és a linkjét kihelyeztem a JBP Representative Page-re. Ennyi. Igazán nem nagy dolog indítani egy ingyenes blogot és írni pár oldalt. A blog forgalmának tizede a JBP-ről származik és elnagyoltan ezen látogatások tizede csatlakozást is eredményezett. Képzeljük csak el, ha ez által a két tucatnyi szponzorált között lesz majd akár csak egy-két olyan, aki értelmes összegeket tesz be és igazán beindul!




Ingyenes indulás

Miért nem előnyös az ingyenes indulás a kölcsön 10$-ral? Miért kezd bele valaki egy ilyen játékba, ha nem azért, hogy minél előbb pénzt szerezzen? A 10$-ból 50 nap után lesz még 10$, és még 25 nap után még 10$. A kölcsönt közben vissza is kérik. Vagyis közel 3 hónap alatt keresni két ezer forintot valaki számára mitől kecsegtető, ha mondjuk naponta költ ennyit étkezésre? Még a száz dollár is egy vicc összeg, a legtöbb ember simán elkölt ilyen összegeket haszontalan vagy kényelmi dolgokra. Akinek nincs pénze, annak vajon nem éppen ezért kellene minél előbb ésszerűen pénzt termelnie? Az indulási tőkét meg lehet szerezni: ha valaki akarja, meg fogja találni a módját.

Végtelenségig fenntartható

Minden lehetőség csak egy ideig lehetőség, míg elmúlik, vagy míg valóságá teszed. Biztos sok okból múlhat el, vagy dőlhet össze bármi is a világban. De ha addig csak egyszer is megtriplázhatod a pénzed, akkor megéri?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése