2012. március 5., hétfő

JSS-Tripler és JustBeenPaid leírás magyarul


Egy kis ízelítő, magyar leírás a JSS-Triplerhez és a JustBeenPaid-hez. A JSS-Tripler alapvetően egy forgalomcserélő (szörf) program, bár jelenleg még nincs szörfölés, és ehhez kapcsolódó követelmény sem. Alapjában véve, 2%-ot keresel naponta a $10-os pozícióidból. Több pozíciót is vásárolhatsz (óránként maximum 250-et, naponta maximum 500-at). Halmozhatsz, vagyis a 2%-os keresetedből naponta vásárolhatsz még több pozíciót, hogy növeld a bevételed. 75 nap után a pénzed megtriplázódik. Az alábbi JustBeenPaid és JSS-Tripler leírásnál sokkal több részlet is elérhető angolul a http://www.justbeenpaid.com/faqs oldalon.

A JSS-Tripler 2011. február 17.-én indult, szorosan kapcsolódik a JSS (JustBeenPaid Synergy Surf) programhoz.

A JustBeenPaid programban szponzorálásra is lehetőség van. Az első szintű alsóvonali tagjaid után 10%-ot, második szintű tagjaid után 5%-ot kereshetsz.

15$, vagy 150% a teljes JSS-Tripler pozíciónkénti kereset. A további 15$ JSS pozíciók formájában lesz kifizetve. Amikor a Te négy JSS-Tripler pozíciód lejár 75 nap után és 15$-t kerestél mindegyiken, akkor kapsz egy JSS pozíciót, ami 60$-t fizet. Röviden így triplázódik a pénzed. 

Ahhoz, hogy ezeket a pozíciókat megkapd, minősült JBP tagnak kell lenned 15$-ért (Level 1 Upgrade). 
  1. A JBP Level 1 15$-ba kerül minden 3 hónapban. A JBP Admin-nak fizetsz 15$-t. Nincs jutalék kifizetés az első szinten. 
  2. A JBP Level 2 57$-ba kerül minden 3 hónapban -- 50% jutalék kifizetése a szponzorodnak. 
  3. A JBP Level 3 117$-ba kerül minden 3 hónapban -- 50% jutalék kifizetése a szponzorodnak.

Nincs automatikus visszaforgatás, Neked be kell jelentkezned és az egyenlegedet használva manuálisan vásárolni JSS-Tripler pozíciókat.

A JSS mátrix és azok pozíciói, elhelyezései és azok minősítései ennyiből nem lesznek érthetőek, de mindez ne akadályozzon meg abban, hogy sikeresen profitot termelj a JSS-Triplerrel! Rövidesen erre is részletesen kitérek! Apropó, regisztráltál már?


Ha a növekedés olyan mértékű, hogy a működés és a napi 2% kifizetése nem tartható fenn, vagy előre nem látható esemény, szerver leállás, DDOS támadás, stb. történik, akkor a Restart Feature-t használva újraindítják a JSS-Tripler-t. De ez semmiképp nem jár pénzveszteséggel, esetleg csak keresetcsökkenéssel, mivel a lejáratlan JSS-Tripler pozíciók egy része a JSS-be lesz konvertálva. Az újraindítással az alsóvonal sem veszik el.

Némely JBP tagnak a legfontosabb termék a a JSS programon keresztüli reklámozás. A JBP továbbá hozzáférést biztosít az "Upgrade Your Brain," "The Big Success Breakthrough," és "Killer Success Tricks” termékekhez.
JBP-nek négy fő része van, mindegyik egy termékkel:
  1. JBP0 (free) -- termék: Upgrade Your Brain.
  2. JBP1 -- termék: The Big Success Breakthrough.
  3. JBP2 -- termék: Killer Success Tricks #1-#7.
  4. JBP3 -- termék: Killer Success Tricks #8-#?
Az információs és technológiai termékek alkalmazási fokától függően a sikered virtuálisan garantált, nem csak az online pénzkeresésben, hanem általánosan az életben is.

Frederick Mann a JBP egyik alapítója, aki ’97 óta teljes munkaidejű online bevételekből keres pénzt. 2009-ben részt vett az AdVentures4U (AV4U) programban. A keresete heti $5,000-ig emelkedett. Nagyjából 7 hónapig tartott eljutnia idáig az AV4U-val ($20,000 per month). Az alapvető képlete:
  • Kis mennyiségű pénzzel tesztelte a programot, hogy minden rendben működik-e.
  • Megemelte a befektetett pénzét $2,000-re.
  • Elkezdte folyamatosan reklámozni az AV4U-t.
  • A kereset egy részét kivette és valamennyit visszaforgatott, míg az AV4U-ban már $20,000 pénze volt. 
  • Nagyjából 500 tagot szponzorált.
2009 augusztusában az AV4U bedőlt és a $20,000 elveszett. Szerencsére több profitot vett ki ennél. 


Általánosan, a "nagy megtérülési" programok felelőssége vagy elkötelezettsége idővel növekszik. Végül nem felelnek meg a kifizetési kötelezettségeiknek. Ha ez megtörténik, a tipikus programtulajdonos elfut a pénzzel és a program eltűnik. Te pedig mindent elvesztesz, amit a programban hagytál. 
A nagy áttörés, amikor a JSS-Tripler pozíciók JSS pozíciókba konvertálódnak, a kötelezettségek, avagy költségek eszközökbe konvertálódnak. Egy JSS-Tripler pozíció egy program kötelezettség – napi kifizetéseknek kell lenniük. A JSS pozíció egy program eszköz – nem kell napi kifizetésnek lennie, hacsak nem érkezik előbb több pénz a JSS pozíciók pörgetéséhez. A JSS pozíció egy eszköz a pocíció tulajdonosának és a programnak is! Az említett "nagy megtérülési" programok egyike sem képes arra, hogy a kötelezettségeket, avagy költségeket eszközökbe konvertálja. Ez az a titok, amit még más nem fedezett fel. Szerencsére mégis nagyon kevés ember tudja megérteni a titkot – így még sok idő, míg a JSS-Tripler/JSS kombinációt lemásolják!

Az eredeti JBP 2004-ben indult. Nem volt sikeres és inaktívvá vált.
2010 elején egy új JBP indult. Nagy vonzereje lett, hogy a tagok vehettek alsóvonalat vagy induló tagokat. Igaz, nekünk nehézséget okozott az indulók soorendjének biztosítása. Telhetetlen igény mutatkozott. Az új JBP mérsékelten volt sikeres. 
2010 végén elindult a JSS (JustBeenPaid! Synergy Surf), mint a JBP része. Elindult a TDS (the Test Drive System), hogy az új tagok elsőkézből szerezzenek tapasztalatot a JSS működéséről. A JSS mérsékelten volt sikeres.
Szintén 2010-ben indult a JSS-Booster, ami mérsékelten volt sikeres.
Aztán szintén 2010-ben elindult a JSS-Warp, ami mérsékelten volt sikeres.
2011 februárjában elindult a JSS-Tripler, ami nagyon gyorsan hatalmas sikert ért el. „Ez a farok, ami a JBP kutyát csóválja!"

Lehet, hogy csalódott vagy a legtöbb online üzletben, és ez érthető, mert a legtöbb online üzlet kivitelezhetetlen a legtöbb embernek, aki pénz próbál keresni. Ugyanakkor beszélni kell a személyes teljesítményről is. Meg vagy elégedve a saját teljesítményeddel? 

Gondolj egy sofőrre, aki egy utazásra szándékozik indulni. Kell, hogy tudjon vezetni, vagy hogy megtanuljon vezetni. Az autónak jó állapotban kell lennie. Ha a sofőr nem tud vezetni, az utazás sikertelen lesz, mindegy milyen jó az autó.





Ha másolász, link ellenében!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése