2012. március 2., péntek

Ingyenes indulás a JustBeenPaid JSS-Tripler-ben ajándék 10 dollárral

Ha az előző bejegyzés alapján beregisztráltál a JustBeenPaid internetes pénzkeresési lehetőségbe, akkor pénz befizetés nélkül, ingyen is elkezdheted e pénztermelést. Kövesd az alábbi lépéseket az ajándék 10 dolcsi munkára fogásához.

Kattints a JustBeenPaid kezdőoldalának alján az "Existing members log in here" linkre. A következő oldalon lépj be. Ezután kattints a kék hátterű "JSS Tripler" linkre:
A folytatáshoz kattints a lap alján a gombra: 
Gratulálok! Épp most kaptál ajándék 10 dolcsit! Katt alul a gombra:
A JSS-Tripler felületén találod magad. Vegyél a $10-ből pozíciót a mátrixodba, kattints a "Buy JSS-Tripler positions" linkre:
A következő oldalon írd be a szövegmezőbe a vásárolni kívánt pozíciók számát, - melyek mindegyike $10-ba kerül - jelen esetben 1-et, majd katt a gombra:
A következő oldalon ellenőrizd a vásárlást és ha rendben van, akkor katt a gombra:
A következő oldalt be is zárhatod, a vásárlásról kapni fogsz egy emailt.
A JSS Tripler felületén kattints a "Positions" linkre.
Itt, a lap alján pár percen (több is lehet) belül a pozíció megjelenik.
Hogy mi lesz ebből a 10$-os pozícióból 75 nap után, azt a JustBeenPaid főoldalán (tehát nem a Tripler felületén) a kalkulátorral kiszámoltathatod a "Calculate my earnings" gombra kattintva.
Az első szövegmezőben add meg a befektetett pénzt (jelen esetben 10), a másodikban az aktuális dátumot válaszd ki, a harmadikban pedig legalább 75 nappal későbbi dátumot.
Az "Enable Compounding" a megkeresett összeg visszaforgatását jelenti, vagyis a pozíciók utáni napi 2% keresetből bizonyos idő után összejövő 10$ újrafelhasználását újabb pozícióvásárlásra. A 10$-ból 50 nap után lesz újabb 10$. Akkor újabb pozíció megvásárlásával a következő 10$ pont a 75. napon lesz meg. Ekkor valószínűleg a rendszer visszaveszi a kölcsönadott 10$-t és újabb 25 nap múlva tudsz újabb JSS-Tripler pozíciót venni. Érdekes játék a kalkulátor, ha végdátumnak mondjuk egy év végi dátumot adsz meg akkor több száz dolcsit fogsz addigra keresni. A semmiből :)

Érdemes persze ezt ennél kicsit komolyabban játszani és legalább még 30$-t küldeni a JSS egyenlegre az AlertPay számláról és onnan a JSS-Triplerbe. Ugyanis jobban keresel, ha triplázol, ha a pozíciók száma a 4-gyel osztható. Ha négy pozíciód lejár, kapsz egy JSS pozíciót, ami 60$-t fizet. Kalkuláld ugyanazt, mint az előbb, csak 40$-ral :)

Sokan ennél komolyabban játszanak és elsődleges pénzforrásukká tették a JustBeenPaid-et. 1000$ befektetésével már napi szinten lehet több ezer Ft-ot keresni. De ha azt visszaforgatja az ember, hihetetlen számok jönnek ki a kalkulátorból. Annyival érdemes kezdeni, amennyi nem fáj, nem okoz egzisztenciális gondokat, ha valamiért elveszne.

A triplázás után pedig érdemes a megkeresett összeg 20%-át kivenni az AlertPay-re. A minimum kikérhető összeg 20$.

Nem baj, ha nem érted a rendszer működését, ez nem feltétele a sikernek :)
Csak kezd el dolgoztatni a pénzt és mindig vegyél új pozíciót.

A megértéshez szükséges tudnivalókról újabb bejegyzések fognak itt születni. 
Addig is, ha bármi kérdésed van, fordulj a szponzorodhoz!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése