2012. március 1., csütörtök

Triplázd a pénzed! - JSS-Tripler

Itt a leghihetetlenebb lehetőség az internetes pénzkeresésben! Nevezhetnénk a legjobb otthoni munkának is, de nem munka ez, - bár lehet komolyabban is venni - hanem inkább befektetés, ami naponta a pénzed 2%-át termeli és 75 nap után megháromszorozza!
Még csak pár hete kezdtem a JustBeenPaid! programjaival ismerkedni és eddig mindez megbízhatónak és ígéretesnek is tűnik. Sőt, a legígéretesebbnek! Az alapító minden hírlevél végén felhívást intéz a tagokhoz, hogy azonnal szóljanak, ha könnyebb pénztermelő programot találnak. Lehet, hogy nem találnak, mert naponta több ezren csatlakoznak a meglévő több mint 236 ezer tag mellé. Illetve alá, merthogy szponzorálás is lehetséges - de nem feltétel - és az alsóvonal első két szintjéről jutalékra is lehet számítani.


Egyébként van az alapítónak - Frederick Mann, Bigbooster Ltd. - egy másik felhívása is: 1 millió $ üti annak a markát, aki hibát talál a működés matematikájában. Merthogy a rendszer állítólag a végtelenségig fenntartható és nem dől be, mint sok netes befektetőoldal 1 év után. Már csak ezért sem, mert a JSS két, a JSS-Tripler egy éve működik.


És akkor most számolj a JSS-Triplerrel! Mennyi lesz a kezdőtőkédből 7 és fél hónap után, ha 2 és fél havonta triplázódik és felhalmozod, visszaforgatod még a napi 2%-os bevételed is?
Én számoltam, ha nem teszek be többet csak a meglévő 250$ 2%-os nyereségéből vásárolok 2 naponta egy újabb pozíciót, akkor októberben 9000$-om,  több mint másfél millió Ft-om lesz!
Ha ennek csak a fele igaz, akkor is "legnagyobb istenáldása"!

Egyébként nemsokára kipróbálom a pénzkivétet a bizonyíték kedvéért, azután pedig a 80/20-as szabályt fogom követni: 80%-ot visszaforgat, 20%-ot kivesz.

A csatlakozáshoz AlertPay számlafiók (segédlet az előző bejegyzésben) szükséges és kb 15$ (+40$ négy pozícióért).



Te döntesz hova tartozol! A sikeres 2%-hoz, vagy a többiekhez... Hajrá!

Jövök még további részletekkel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése